Nieuwe voorzitter Cavente kinderdorp

 

Helaas mocht er dit jaar geen feestelijke laatste vakantieweek gevierd worden, zoals we immers al 37 jaar gewend zijn. Corona gooide roet in het eten. Toch heeft Cavente kinderdorp niet stilgezeten. en per 9 september een nieuwe voorzitter benoemd. Ronnie Hulshof neemt per die datum de taak van voorzitter over.

 

Ronnie: ‘Ik loop mijn hele leven al rond als vente van Cavente. Ook was ik al zeer geïnteresseerd in het voorzitterschap toen Albert Vos er mee ging stoppen. Toen paste het nog niet in de fase van mijn leven (jong gezin, zelfstandig ondernemer), maar nu kan ik zeggen dat ik er vol voor kan gaan.

 

De aanleiding is minder leuk, maar ook hier moeten wij onze ogen niet voor sluiten; vanwege de schending van het regelement dat Cavente kinderdorp hanteert, heeft het bestuur moeten besluiten om de voorzitter te vragen zijn functie en lidmaatschap neer te leggen totdat er meer zaken duidelijk zijn omtrent de situatie.’

 

Met een nieuwe voorzitter en het ervaren bestuur, is Cavente klaar om in 2021 weer te knallen met het 38e Cavente kinderdorp in Vaassen. Tot dat kun je een kijkje nemen op de vernieuwde website. Hier vind je een terugblik op 37 jaar Cavente kinderdorp, maar ook veel van de activiteiten die elk jaar weer worden georganiseerd.

 

Namens de nieuwe voorzitter, graag tot volgend jaar!

Ronnie Hulshof