AVG (Algemene Verorderning Gegevensbescherming)

Oh oh we waarschuwen je vast, dit gaat even saai worden maar is wel belangrijk om te weten 🙂

Wat is AVG?

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. een moeilijke term misschien maar we hebben er in heel europa mee te maken. Cavente is hierop geen uitzondering.

Welke informatie slaan jullie van mij op?

We willen graag dat het voor jou duidelijk is welke informatie wij van je vastleggen om van het kinderdorp een succes te maken.

Het gaat hierbij om de volgende gegevens:

Voornaam & Achternaam (Zodat we weten wie Cavente bezoekt)

Geboortedatum (Om te kijken of je niet stiekem te jong of te oud bent voor het kinderdorp.)

Telefoonnummer van je ouders / verzorgers (Als je bijvoorbeeld graag naar huis wil, dan kunnen wij papa en mama voor je bellen.)

Telefoonnummer van je dokter/huisarts (Voor als je medicijnen gebruikt of misschien een allergie hebt dan kunnen we de dokter bellen bij vragen, en natuurlijk als er onverhoopt iets gebeurt.)

Is mijn informatie ook nog te vinden als Cavente voorbij is?

Geen zorgen, we gebruiken deze informatie alleen tijdens het kinderdorp. Wanneer het kinderdorp is afgelopen staat de computer die deze informatie heeft helemaal uit!

Kunnen jullie mijn informatie ook weggooien / verwijderen?

Wil je niet dat we deze gegevens van je bewaren? dan kunnen wij het voor je verwijderen, dit kunnen je papa en mama dan bij de kassa van Cavente aangeven. Mocht je hiervoor kiezen dan is toegang tot het kinderdorp helaas ook niet meer mogelijk.

Tot slot

Poeh wat een lap tekst he?
Hopelijk is het wel duidelijk voor je, mocht je vragen hebben dan kun je terecht bij de kassa of neem contact op met onderstaand contactformulier.