Al sinds onze oprichting zijn wij gericht op het houden van een speelweek voor alle kinderen uit Vaassen en omgeving. Door te streven naar een zo laag mogelijke vergoeding voor de entree proberen we dit ook echt voor iedereen toegankelijk te houden. Dit zien wij als onze missie.

Geen Ouders !!

Inderdaad geen ouders want tijdens deze week liggen de grenzen voor de kinderen net even anders. Natuurlijk houden we ons aan gedragsregels en zijn er veel vrijwillige medewerkers aanwezig om dit in goede banen te leiden. Voor de kinderen is er echter veel meer vrijheid. Of je nou zin hebt in een ijsje of een lekker patatje terwijl je net binnen bent, het kan allemaal!  Altijd al een keer een auto willen bewerken met een hamer? Dat vinden wij helemaal super 🙂 . Begin daar maar snel mee zodra je binnen bent!

Er is wel een kleine uitzondering. Als ouder ben je van harte welkom op de vrijdag avond afsluiting van het kinderdorp. Hier kan je even ervaren hoe de kinderen de week hebben meegemaakt. Ieder jaar ontsteken we de vuurschaal en dit is voor de kinderen ook echt een mooie afsluiter.