Cavente is niets zonder zijn knuppeltjes en medewerkers.

Laten we vooropstellen dat we Cavente kinderdorp niet kunnen organiseren zonder de toegewijde inzet van onze medewerkers.

Het is natuurlijk super leuk om met een kinderspeelweek te helpen maar wat maakt Cavente dan zo anders dan anders? Waarom hebben wij ieder jaar weer zo’n geweldige groep medewerkers?

Wij denken dat het betrekken van onze medewerkers hierin een belangrijke rol speelt.
Door het jaar heen zijn er kleine maar ook grotere zaken die gedaan moeten worden, nog los van wat het bestuur doet om het volgende kinderdorp te organiseren. We hebben natuurlijk ook een stuk onderhoud of zaken die vervangen moeten worden en hier is een groepje van onze medewerkers door het jaar heen ook lekker mee bezig.

Over het algemeen kunnen we altijd wel mensen gebruiken die mee willen helpen tijdens de week of buiten de speelweek om. Hier onder kan jij je opgeven als knuppel of medewerker.

Na de inschrijving krijg je van ons een mail met daarin de vervolg stappen en volgt er een kennismakingsmoment.
We vinden het bij Cavente erg belangrijk om even kennis te maken. Altijd leuk om een gezicht bij de persoon te zien en daarnaast horen we graag jouw motivatie waarom je bij Cavente wil helpen. Een kennismaking is nou eenmaal leuker in het echt dan alleen via e-mail.

Tot slot zullen we je verzoeken om een VOG aanvraag te doen. Een Verklaring Omtrent Gedrag is een verklaring waaruit blijkt dat je gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van je inzet als vrijwilliger bij het kinderdorp. 

Knuppel worden?

Vind jij het super leuk om met kinderen een toffe speelweek te organiseren?
Ben je ouder dan 12 en nog geen 16 jaar?
Kom dan helpen als knuppeltje bij Cavente!

Medewerker worden?

Vind jij het super leuk om met kinderen een toffe speelweek te organiseren?
Ben je ouder dan 16 en nog geen 116 jaar?
Kom dan helpen als medewerker bij Cavente!