Iedere dag vind je deze activiteiten bij ons op het kinderdorp.

%

Plezier meter

Het huttendorp is voor iedereen een leuke plek om te kunnen vertrekken in hun eigen fantasie bouwwerk.

Van kleine hutjes van 3 pallets tot grote sterke bouwwerken worden hier gemaakt. Natuurlijk houden onze medewerkers hierbij een oogje in het zeil, zodat alles veilig blijft verlopen.

Wat is er leuker dan auto’s slopen zonder dat papa, mama, opa of oma erover begint te zeuren dat het niet mag.

Nou bij Cavente doen we dit gewoon zonder problemen en maken we er een sport van om te zien wat er uiteindelijk van een auto over kan blijven. (En dat terwijl de auto zelfs al in de kreukels was voor binnenkomst 🙂 ). Iedere dag krijgen we bij Cavente 2 verse sloopauto’s, maar helaas houden deze het meestal niet vol tot het einde van de dag.

%

Plezier meter

%

Snelheids meter

Het fietscrossen is natuurlijk spannend, leuk maar zeker ook grensverleggend.

Ondanks dat we de baan opzetten voor alle leeftijden, zit er voor iedereen altijd wel een onderdeel in dat uitdagend genoeg kan zijn.

In de creatent kan je lekker even de rust opzoeken en hele leuke knutsel dingetjes maken die je later ook mee naar huis kan nemen.

Elke dag is er een ander programma, zodat je iedere dag iets nieuws kan maken, geen dag is hetzelfde.

%

Ontspanning meter

%

Waaghals meter

De stormbaan is er voor de echte waaghalzen. Durf jij over deze baan? Dan ben je wel een waaghals te noemen. Zet jij de snelste tijd neer of ben je misschien meer het rustige type die zonder zweet over de baan komt? Alles mag, en kom je even niet verder dan hebben onze medewerkers op de baan er vast wel een handje voor over om je verder te helpen.

In de drukkerij kan iedereen een stukje schrijven of een tekening maken. Je creatie word dan verwerkt tot een heuse krant welke je vervolgens in de avond kan meenemen als je naar huis gaat.

De Caventekrantjes worden dan bij de poort netjes uitgedeeld. Mocht de medewerker je toch stiekem vergeten, schroom dan niet en vraag gerust of je er alsnog eentje mee mag nemen.

%

Druk meter

%

Lucht meter

Dan de springkussens, tja dit zijn onze klassiekers onder de activiteiten. Naast het hutten bouwen en het slopen van de auto’s zijn de springkussens echt niet meer weg te denken in het kinderdorp.

We hebben niet 1 springkussen maar zelfs 2 springkussens zodat de kleintjes onder ons zich ook kunnen vermaken op het kleinere luchtkussen. zo is en blijft het voor iedereen leuk.

 

Ben jij echt gek op voetbal? Even dat ronde balletje in de goal schoppen? Dan is de pannakooi zeker jouw ding.

Onder leiding van onze fluitmeester kan je al je energie kwijt. We plaatsen hierbij altijd teams tegen over elkaar in gelijkheid van leeftijd.

%

Scoor meter